-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Lun porresalat med melon, æg og hytteost
Her får du masser af protein, der holder dig mæt længe
Næringsindhold
- Energi pr. person:500 Kcal
2
Ingredienser
- 3-4 porrer
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk olivenolie
- 1 tsk revet frisk ingefær
- ½ tsk karry
- 1 knsp cayennepeber
- 1 æble
- 200 g netmelon
- 10 g mandler eller cashewnødder.
- 3 æg, kogt smilende
- 400 g hytteost, 1,5 %.
Sådan laver du lun porresalat:
- Snit porrerne i 1 cm tynde strimler. Rist dem i olie med hvidløg og ingefær. Tilsæt karry, cayennepeber og salt. Lad det simre ca. 10-15 min.
- Hak melon og æble i grove tern.
- Hak mandler og rist på tør pande
- Del æggene i kvarte.
- Anret salaten ved at lægge hytteosten i midten af et fad og porrerne rundt om. Drys med hakket melon og æble og pynt med æg og oliven.
- Prøv også estragontorsk på ristet rugbrød