-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Moelleux au chocolat: Lynhurtig kage på 12 minutter
Prøv den nemme kage, der oveni er kendt som en af verdens bedste kager. Kagen er fransk og kaldes også “lavakage” på dansk, da den er spørd uden på, men har et “hjerte” af smeltet chokolade inden i.
2 stk
Total:22 minutter
Arbejdstid:10 minutter
Ingredienser
- 75 g mørk chokolade
- 60 g smør + 1 spsk smeltet smør
- 50 g sukker
- 25 g mel
- 2 æg
- 4 stykker chokolade
Sådan gør du:
- Tænd ovnen på 200 grader. Smelt 1 spsk. smør. Pensl 2 ramekiner (små runde porcelænsforme) med smeltet smør.
- Smelt smør og chokolade over vandbad.
- Pisk æg og sukker sammen, til det er skummende. Tilsæt mel.
- Pisk den smeltede chokolade og smør sammen, til det er en homogen masse.
- Hæld chokoladeblandingen i dejen. Rør dejen sammen, til den er ensartet.
- Fyld dej i halvdelen af formene, og læg to stykker chokolade i hver form. Hæld resten af dejen i formene.
- Bag kagerne i 10-12 min., og lad dem afkøle i 5-6 min. Hjertet af kagerne skal meget gerne være flydende. Server kagerne lune.