-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Nougattern i tynde lag med marcipan
(30 stk.)
Ingredienser
- 500 g ren, rå marcipan
- 300 g blød nougat
- flormelis
- Del marcipanen i 5 stykker. Rul dem ud i 5 tynde firkanter. Læg en af dem i en form foret med bagepapir.
- Smelt nougaten. Kom en fjerdedel af nougaten ud over marcipanfirkanten i formen. Læg næste plade marcipan over og så en fjerdedel af nougaten. Forsæt på samme vis og slut med en plade marcipan.
- Sæt formen i køleskabet et par timer. Skær det i små firkanter.