Louisa Lorang elsker at grille. Og alt kan ifølge hende grilles – østers, bøffer, blomkål og sjusser. Det har hun alt sammen samlet i sin nye bog ”Grillbar”. Her får du hendes fem favoritter fra bogen.
Denne salat er supergod som tilbehør til fjerkræ og svin. Den kan også bruges som en smuk lille forret. Få opskriften her.
BBQ-RIBS
Glem alt om færdigblandinger, og lav dine ribs selv. Det smager fantastisk og er overraskende let. Servér evt. med coleslaw. Få opskriften her.
Grillede østers
Hvis du er til østers, så spis med. Hvis du ikke er til østers, men føler, at du skal give dem en ny chance, så er det her en superfed måde at genstarte på. De tilberedte østers får nemlig en smule mere bid – så her er der faktisk mulighed for at tygge i noget. Servér østersene med alle tre slags dip, eller vælg den, du bedst kan lide. Få opskriften her.
Grillede kalvenyrer & figner
Annonse
Ja, jeg ved det! Du tænker, at nyrer ikke er noget for dig!? Men det er virkelig skøn mad. Bestil nyrerne hos din slagter – han kan oven i købet rense dem for dig. Eller rens dem selv ved at skære dem over og fjerne den lille streng i midten og tjekke dem for blod. Skyl dem kort i vand. Servér dem som forret. Jeg lover, at det er godt. Få opskriften her.
Grillet grapefrugt
Skal du bruge en drink til grillfesten er denne perfekt. Få opskriften her.