-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
Omelet med ærtemos og gedeost
Denne omelet med ærtemos og gedeost smager skønt og er tilmed nem at lave. Er du ikke til gedeost, så brug mascarpone eller feta.
Næringsindhold
- Energi pr. person:491 Kcal
- Fedt:41 %
- Protein:20 %
- Kulhydrat:39 %
2 personer
Total:17 minutter
Ingredienser
- 4 æg
- Salt
- 2 spsk. iskoldt vand
- 1 tsk. olie til stegning
- 20 g blød, mild gedeost
- 200 g optøede ærter
- 6-7 blade mynte
- ½ fed hvidløg
- ½ avocado
- Saft af ½-1 citron
- Salt
- Friske ærter
- Ærteskud
- 2 skiver ristet rugbrød
Sådan gør du:
- Pisk æggene sammen med vand og salt.
- Steg 2-4 små omeletter i olie på to små pander (eller af flere omgange).
- Top lidt blød gedeost på omeletterne, når de næsten har sat sig, så osten smelter ind i omeletten.
- Blend eller stød imens ærter med mynte, hvidløg og avocado til en rustik mos. Brug en foodprocessor eller en morter. Smag til med citronsaft og salt.
- Fyld omeletterne med mos, ærter og ærteskud, og servér straks med ristet rugbrød.