Blomkåls-salat med citron og basilikum
SPONSORERET indhold

Blomkåls-salat med citron og basilikum

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En enkel salat med citron og kapers som smagsgiver.

Af: Jane Faerber Foto: Columbus Leth
18. feb. 2015 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

1 blomkålshoved, ca. 500-600 g
1 dl koldpresset olivenolie
1 øko-citron, skal og saft heraf
1 stor håndfuld basilikumblade
1 stor håndfuld bredbladet persille
3 spsk kapers
salt og friskkværnet peber

Sådan gør du

Skær blomkålen i tynde skiver på tværs, og hak det groft.

Bland en dressing af olivenolie, citronsaft og -skal samt salt og peber, og vend den rundt i
blomkålen.

Hak basilikum og persille, og kom også dem i salaten. Fordel kapers over salaten inden servering.


PRØV OGSÅ: Ristet blomkål med kernemælk og rejer

PRØV OGSÅ: Marineret blomkål

PRØV OGSÅ: Curry med blomkål, pastinak og gulerødder