
SPONSORERET indhold
Saftig drømmekage med ananas
Skøn drømmekage med et eksotisk pift af ananas - vi har givet den klassiske drømmekage fra Brovst et brush up og puttet ananas i. Den lækre kokosglasur på toppen, er der selvfølgelig ikke pillet ved.
Drømmekage til 15 personer |
Total: 45 min
Ingredienser
4 æg
350 g sukker
75 g smør
2 ½ dl mælk
2 tsk. vaniljesukker
350 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
Pynt:
150 g smør
1 dl mælk
250 g brun farin
150 g kokosmel
Desuden:
350 g ananas (nettovægt) i ringe fra dåse
Sådan bager du drømmekage med ananas
- Pisk æg og sukker skummende. Smelt smørret, og rør mælken i. Kom det i æggemassen. Rør vaniljesukker i. Bland hvedemel og bagepulver, og sigt det i. Rør dejen sammen.
- Skær afdryppede ananasringe i tern, og vend dem i dejen.
- Fordel dejen i en bradepande foret med bagepapir 30 x 40 cm.
- Bag kagen ved 175 gr. på nederste ovnribbe i ca. 25 min.
- Smelt smør, mælk og farin sammen i en lille gryde. Kom kokosmelet i.
- Fordel blandingen over kagen, og bag kagen yderligere 20 min.
PRØV OGSÅ: Drømmekage med kokostopping
TIP: Kan du bedst lide drømmekagen på den klassiske måde, undlader du bare ananassen.