-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Grønne asparges med ramsløg og vinaigrette
Forårsbebuder. Asparges er en luksusgrøntsag, der har så fine en smag, at den sagtens kan så alene.
4
Ingredienser
- 2 bundter grønne asparges, danske hvis muligt
- 1 spsk æbleeddike
- saften af ½ citron
- salt og peber
- 4-5 spsk olivenolie
- 3 blade ramsløg
- ½ rødløg
- 2 spsk kapers
- friskkværnet peber
- Pynt: lidt groft plukkede ramsløgblade.
Sådan laver du grønne asparges
- Knæk den træede del af bunden på de grønne asparges og kassér dem. Bring en gryde med vand til kogepunktet og kog aspargesene 2-3 min. Tag dem op og placer dem på et fad.
- Pisk æbleeddike sammen med citronsaft, salt og peber og pisk herefter olivenolie i lidt af gangen til det bliver en homogen masse. Hak ramsløg fint og snit rødløg i små tern.
- Hæld dressingen over aspargesene og drys med ramsløg, rødløg og kapers og krydr med lidt frisk kværnet peber.
- Se også opskrift på Rejebrød med fennikelmayo og dild.