Opskrift på grønne asparges med ramsløg og vinaigrette
SPONSORERET indhold

Grønne asparges med ramsløg og vinaigrette

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Forårsbebuder. Asparges er en luksusgrøntsag, der har så fine en smag, at den sagtens kan så alene.

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
02. maj. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

2 bundter grønne asparges, danske hvis muligt
1 spsk æbleeddike
saften af ½ citron
salt og peber
4-5 spsk olivenolie
3 blade ramsløg
½ rødløg
2 spsk kapers
friskkværnet peber

Pynt: lidt groft plukkede ramsløgblade.

Sådan laver du grønne asparges

Knæk den træede del af bunden på de grønne asparges og kassér dem. Bring en gryde med vand til kogepunktet og kog aspargesene 2-3 min. Tag dem op og placer dem på et fad.

Pisk æbleeddike sammen med citronsaft, salt og peber og pisk herefter olivenolie i lidt af gangen til det bliver en homogen masse. Hak ramsløg fint og snit rødløg i små tern.

Hæld dressingen over aspargesene og drys med ramsløg, rødløg og kapers og krydr med lidt frisk kværnet peber.

Se også opskrift på Rejebrød med fennikelmayo og dild.