TILMELD DIG KVINDELØBET SENEST D. 30. APRIL FOR KUN 259 KR.

is opskrift med kaffe og chokolade drys
Foto: David Loftus Is med kaffe og chokolade drys

is opskrift med kaffe og chokolade drys

Is med kaffe og chokolade drys

Jamie Olivers bud på hjemmelavet vaniljeis med drys af kaffe og chokolade.

printer Print
plate 5

4 spsk kaffebønner
100 g hasselnødder
100 g god mørk chokolade
(70 % kakaoindhold)
god vaniljeis

Sådan laver du is med vanilje

1. Blitz kaffebønnerne i en blender.

2. Kom hasselnødderne i og blitz alt til pulver.

3. Giv imens chokoladepladen, stadig i indpakningen, et par ordentlige dunk ned i bordet (det gøres bedst lige fra køleskabet).

4. Pak chokoladen ud og kom indholdet ned i foodprocessoren. Blitz igen, hæld indholdet op i en skål og stil den til side.

Se, hvad vi ellers skriver om: Hjemmelavet is, Jamie Oliver, Dansk mad og Dessert