Opskrift på koteletter i pande med sortkål og svampe
SPONSORERET indhold

Koteletter i pande med sortkål og svampe

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Saftige fadkoteletter, der er dækket af svampe i cremet sauce. Uhm.

Af: Mette Helbæk Foto: Line Thit Klein
16. mar. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 45 min

Ingredienser

300 g svampe, f.eks. champignon, østershatte, kejserhatte eller andre
4 nakkekoteletter
50 g smør
2 spsk hvedemel
salt og peber
400 g sortkål (alternativt grønkål)
1 dl vand
2 ½ dl madlavningsfløde 13%.

Tilbehør: Kogte byg- eller hvedekerner.

Sådan laver du koteletter

Skær svampene i kvarte og rist dem på en tør pande. Smelt smørret og læg nakkekoteletterne på panden. Brun dem af og drys med salt og peber. Drys hvedemel på panden og rør godt rundt. Tilsæt sortkål, vand og fløde og bring panden i kog.

Sæt panden i ovnen ved 200 grader i 25 min.