Opskrift på koteletter i pande med sortkål og svampe
Foto: Line Thit Klein Koteletter i pande med sortkål og svampe

Opskrift på koteletter i pande med sortkål og svampe

Koteletter i pande med sortkål og svampe

Saftige fadkoteletter, der er dækket af svampe i cremet sauce. Uhm.

printer Print
clock 45 minutter
plate 4

300 g svampe, f.eks. champignon, østershatte, kejserhatte eller andre
4 nakkekoteletter
50 g smør
2 spsk hvedemel
salt og peber
400 g sortkål (alternativt grønkål)
1 dl vand
2 ½ dl madlavningsfløde 13%.

Tilbehør: Kogte byg- eller hvedekerner.

Sådan laver du koteletter

Skær svampene i kvarte og rist dem på en tør pande. Smelt smørret og læg nakkekoteletterne på panden. Brun dem af og drys med salt og peber. Drys hvedemel på panden og rør godt rundt. Tilsæt sortkål, vand og fløde og bring panden i kog.

Sæt panden i ovnen ved 200 grader i 25 min.

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Kød, Nem aftensmad, Svin, Dansk mad og Hovedret