Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Foto: Knorr Kylling i karry med stegte løg og peanuts.

Kylling i karry med stegte løg og peanuts

Forkæl smagsløgene med en lækker ret.

clock 25 minutter
printer Print
plate 4 personer

4 kyllingebrystfileter, i tern
2 fed hvidløg, presset
1 løg, i tynde både
1 rødløg i tynde både
1 æble, skrællet og revet
1 dl peanuts
2 spsk. madolie
1 dåse ananas i skiver, lille dåse
2 spsk. persille, hakket
Ris – dosér efter pakkens anvisning.

Sauce
2 brev Knorr Curry Sauce – 100% Naturlige Ingredienser
5 dl vand

Sådan laver du kylling i karry med stegte løg og peanuts

1. Start med at koge risene. Tilberedes efter pakkens anvisning.

2. Rist peanuts på en tør pande, til de har en gylden farve. Tag dem af panden.

LÆS OGSÅ: Kyllingeoverlår med fuldkornsris og karry-ingefærsauce

3. Varm 2 spsk. madolie på panden. Steg kylling med løg, rødløg æble og hvidløg.

4. Tilbered karrysaucen. Bland 5 dl vand og de to brev med Knorr Curry Sauce i en gryde. Kog i 5 minutter under omrøring. Skru ned for varmen og tilsæt kylling, løg, rødløg, æble og hvidløg. Tilsæt ananas og rør retten rundt.

LÆS OGSÅ: Grillet kylling med kold béarnaisesauce dip

5. Servér kylling i karry på ris og top med persille og ristede peanuts.

Se, hvad vi ellers skriver om: Knorr