Rabarber-hindbær-suppe med kardemomme
SPONSORERET indhold

Rabarber-hindbær-suppe med kardemomme

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Superenkel og skøn dessert. Nyd den med den artige skyrcreme. Eller kom en kugle god vaniljeis i.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
31. maj. 2015 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

Nok til 4-6 personer

3-4 kardemommekapsler
600 g rabarber, i skiver
200 g hindbær
1 ½ - 2 dl agavesirup
½ stang vanilje, korn heraf
1 liter vand

Skyrcreme:
4 spsk skyr
1 spsk piskefløde
1-2 spsk agavesirup
½ stang vanilje, korn heraf

Sådan gør du

Knus kardemommekapslerne let. Kom kardemomme, rabarber, hindbær, agave, vaniljekorn og stang samt vand i en gryde, og lad det simre i 15 minutter. Sluk og lad suppen trække i yderligere 15 minutter. Sigt suppen, uden at presse. Lad bare rabarber og hindbær dryppe stille og roligt af, så risikerer du ikke at suppen bliver grumset. Sæt suppen koldt, gerne natten over. Rør skyr med fløde, sirup og vaniljekorn.

Server suppen iskold med skyrcreme i.

TIP: Lav suppen dagen i forvejen – så er der dessert på ingen tid.