-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
Rødbedesuppe med bacon og peberrod
4
Total:30 minutter
Ingredienser
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 2 gulerødder
- 200 g bagekartofler
- 750 g rødbeder
- 1½ spsk olivenolie
- ½ tsk korianderfrø
- ½-1 tsk chili, finthakket
- 1 l vand eller hønsebouillon
- 1 lime eller ½ citron, saften heraf
- salt og peber
- 100 g bacon, skåret i tern
- 2 spsk peberrod, revet
- 1 dl persille, hakket.
- Tilbehør: groft brød
Sådan gør du
- Snit løg og hvidløg i mindre stykker. Skræl gulerødder, kartoflerne og rødbederne og skær dem i grove tern.
- Opvarm olivenolie i en gryde, og rist løg ved svag varme i ca. 5 min. Tilsæt hvidløg og rist fortsat 1 min. Tilsæt gulerod, kartoffel, rødbede, korianderfrø og chili og rist videre ved svag varme i 7-8 min. Hæld hønsebouillon eller vand herved, og kog suppen i ca. 25 min under låg indtil rødbederne er møre. Blend suppen, og krydr med lime eller citronsaft, salt og peber.
- Skær bacon i små tern og steg det sprødt på en pande.
- Servér rødbedesuppen med et drys persille, revet peberrod og sprødstegt bacon. Spis groft brød til din suppe.