
SPONSORERET indhold
Sarah Bernhardt kager
Lækre og elegante er de, de små Sarah Bernhardt kager.
20-25 Sarah Bernhardt kager |
Total: en time, 30 min
Ingredienser
20-25 makroner (diameter ca. 4 cm)
Trøffelfyld til Sarah Bernhardt:
200 g god, mørk chokolade
2 dl piskefløde
Pynt til Sarah Bernhardt:
ca. 50 g god, mørk chokolade
½ tsk. olie
kandiserede violer
Sådan laver du Sarah Bernhardt kager
- Hak chokoladen mellemfint, og hæld den op i en skål. Kog fløden op, hæld den over chokoladen, og rør massen jævn. Stil den koldt til næste dag, og pisk den luftig.
- Smør trøffelfyldet på makronerne i en lille top. Stil kagerne koldt.
- Smelt forsigtigt chokoladen sammen med olien. Pensl kagerne med den flydende chokolade, pynt med violer, og stil dem koldt.
Tip til at smelte chokolade
Chokoladen smeltes over vandbad eller i mikroovnen. Den røres med en smule majsolie, hvorefter det er nemt at overtrække med en bagepensel. Kagerne kan fryses.