Opskrift på Sarah Bernhardt kager
Foto: Mikkel Adsbøl De fine Sarah Bernhardt kager er små himmerigs-mundfulde.

Sarah Bernhardt kager

Lækre og elegante er de, de små Sarah Bernhardt kager.

printer Print
clock en time, 30 minutter
plate 20-25 Sarah Bernhardt kager

20-25 makroner (diameter ca. 4 cm)

Trøffelfyld til Sarah Bernhardt:
200 g god, mørk chokolade
2 dl piskefløde

Pynt til Sarah Bernhardt:
ca. 50 g god, mørk chokolade
½ tsk. olie
kandiserede violer

Sådan laver du Sarah Bernhardt kager

  1. Hak chokoladen mellemfint, og hæld den op i en skål. Kog fløden op, hæld den over chokoladen, og rør massen jævn. Stil den koldt til næste dag, og pisk den luftig.
  2. Smør trøffelfyldet på makronerne i en lille top. Stil kagerne koldt.
  3. Smelt forsigtigt chokoladen sammen med olien. Pensl kagerne med den flydende chokolade, pynt med violer, og stil dem koldt.

Tip til at smelte chokolade

Chokoladen smeltes over vandbad eller i mikroovnen. Den røres med en smule majsolie, hvorefter det er nemt at overtrække med en bagepensel. Kagerne kan fryses.

Se, hvad vi ellers skriver om: Konfekt, Kage og Dessert