-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Sarah Bernhardt kager
Lækre og elegante er de, de små Sarah Bernhardt kager.
20-25 Sarah Bernhardt kager
Total:1 time 30 minutter
Ingredienser
- 20-25 makroner (diameter ca. 4 cm)
- Trøffelfyld til Sarah Bernhardt:
- 200 g god, mørk chokolade
- 2 dl piskefløde
- Pynt til Sarah Bernhardt:
- ca. 50 g god, mørk chokolade
- ½ tsk. olie
- kandiserede violer
Sådan laver du Sarah Bernhardt kager
- Hak chokoladen mellemfint, og hæld den op i en skål. Kog fløden op, hæld den over chokoladen, og rør massen jævn. Stil den koldt til næste dag, og pisk den luftig.
- Smør trøffelfyldet på makronerne i en lille top. Stil kagerne koldt.
- Smelt forsigtigt chokoladen sammen med olien. Pensl kagerne med den flydende chokolade, pynt med violer, og stil dem koldt.
