
Små ovnbagte kartofler med pancetta og krydderurter
Giv kartoflerne masser af smag med blandt andet pancetta og citronskal.
Ingredienser
800 g små kartofler
olivenolie
salt og peber
250 g pancetta eller god tør-saltet bacon
3 fed hvidløg
½ bundt frisk kørvel eller basilikum
1 tsk citronskal, revet
lidt tørret knust chili
Sådan laver du ovnbagte kartofler med panchetta:
Skrub kartoflerne, og kom dem i et ovnfast fad sammen med olivenolie, salt og peber. Bag kartoflerne cirka 35 minutter ved 200 grader, til de er møre og let gyldne.
Skær imens pancetta eller bacon i mindre stykker, og steg det gyldent og sprødt på en pande.
Pil og hak hvidløgene fint, og pluk kørvel eller basilikum.
Kom hakket hvidløg, revet citronskal og tørret knust chili over kartoflerne, når de er færdige, og drys med pancetta og plukket kørvel.
Server de ovnbagte kartofler til kyllingesalaten med rodfrugter, og spis rødbedesalat til.
PRØV OGSÅ: Fladbrødspizza med mozarella og peberfrugt