-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Stegt nudelsalat
Nudelsalat med dansk spidskål, der også kan bruges til at servere i.
Ingredienser
- 200 g brede risnudler
- 2 fed hvidløg
- 1 løg
- 2 gulerødder
- 1 spidskål
- 50 g bredbladet persille
- 4 æg
- 3 spsk fiskesauce
- ½ tsk stødt sort peber
- neutral olie til stegning
- 200 g bønnespirer
- 4 spsk knuste peanuts
- soja
Sådan laver du stegt nudelsalat:
- Læg nudlerne i koldt vand i 30 minutter. Hæld vandet fra, og lad nudlerne dryppe godt af.
- Gør grøntsagerne i stand. Skær hvidløg i skiver, løg i tynde både, og gulerod og spidskål i fine strimler. Hak persillen groft.
- Pisk æggene sammen med fiskesauce og peber. Varm olien op i en sauterepande eller wok, og steg æggene til en grov omelet. Kom den over på en tallerken.
- Svits derpå hvidløg, løg og gulerødder i sauterepanden. Tilsæt nudlerne, og steg dem i ca. 3 minutter. Kom omeletten tilbage i sauterepanden, og rør den sammen med nudlerne.
- Anret den rå spidskål og bønnespirerne på et stort fad, hæld derefter nudlerne over, og drys til sidst med persille og peanuts.
- Servér nudelsalaten med soja til.
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter