sponsoreret indhold

SPONSORERET indhold
Vegansk raw-cake med kokos og cashew
Overrask dine venner eller forkæl dig selv med denne lækre og nemme veganske raw-cake.
Ca 8 stykker kage |
Total: 30 min
Ingredienser
Kagebund:
150 g friske dadler uden sten
50 g mandler, grofthakket
4 spsk kakaopulver (evt. rå)
100 g kokosmel
4 spsk Becel Flydende
½ tsk vaniljepulver
Cashewcreme:
100 g cashewnødder, usaltede (lægges i blød minimum 20 minutter)
50 g kokosmel
175 ml kokosmælk
Friske bær til at pyntekagen (evt. mynteblade)
Sådan laver du en raw-cake med kokos
Kagebund:
- Kom alle ingredienserne til bunden i en foodprocessor (alternativt en blender) og blend indtil massen er sammenhængende. Bruger du en blender, skal du stoppe et par gange undervejs og skrabe dejen ned af kanterne med en ske.
- Fordel dejen i en rund form (ca. 20 cm i diameter), der er beklædt med bagepapir.
- Pres dejen godt sammen og sæt kagen i køleskabet eller fryseren i et par timer.
Cashewcreme:
- Læg cashewnødderne i blød i minimum 20 minutter - gerne natten over.
- Hæld vandet fra cashewnødderne og kom dem, samt de øvrige ingredienser, i en foodprocessor og blend, indtil du har en lækker creme. Jo længere tid du blender jo blødere og finere bliver cremen.
- Husk dog at stoppe et par gange undervejs og skrab cremen ned af kanterne, så alt bliver blendet lige fint.
Anretning:
- Tag kagen ud af formen og stil den på et fad.
- Fordel cashewcremen på kagen og pynt med friske bær og evt. drys flormelis og friske mynteblade.