Lasagne, vegetar, vegetarlasagne
SPONSORERET indhold

Verdens bedste vegetarlasagne

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lasagne er dejlig nemt at lave og en favorit hos både børn og voksne. Men denne vegetarlasagne har vi sneget lidt ekstra grønsager med på menuen.

Af: Lone Kjær Foto: Tia Borgsmidt
02. mar. 2020 | Opskrift | BoligLiv
Lasagne til 4 personer | Total: 45 min

Ingredienser

Verdens bedste vegetarlasagne

 

10-12 lasagneplader
1 løg
2 spsk. olivenolie
2 fed hvidløg
2 dåser hakkede tomater
2 tsk. oregano
2 spsk. balsamicoeddike
1 tsk. sukker
salt og peber
200 g babyspinat
500 g svampe
3 kviste rosmarin
reven skal af 1
ubehandlet citron
400 g ricotta
1 kugle mozzarella
evt. bredbladet persille

Sådan laver du verdens bedste vegetarlasagne

1. Kog lasagnepladerne et par minutter – kun få ad gangen – og læg dem til afdrypning.

2. Tænd ovnen på 200 grader. Hak løget. Varm 1 spsk. olie i en gryde, og svits løg med et fed presset hvidløg. Tilsæt tomater og oregano, og hæld eddike ved. Lad saucen simre ca. 10 min. Smag til med sukker, salt og peber.

3. Skyl spinaten, og slyng den tør. Vend spinaten i tomatsaucen.

PRØV OGSÅ: Uhm! Hjemmelavet Shawarma

4. Rens svampene, og steg dem i 1 spsk. olie på en pande tilsat et fed presset hvidløg og hakket rosmarin. Steg ved god varme et par minutter. Krydr med revet citronskal, salt og peber. 

5. Fordel lagvis i et smurt ovnfast fad lasagneplader, tomatsauce, ricotta og svampe. Slut med et lag mozzarella i skiver.

NEM AFTENSMAD: Pasta med rodfrugtcreme


6. Bag lasagnen i ovnen i ca. 10 min. Sæt den evt. under grill et par minutter til sidst, så osten bliver dejlig gylden. Top med bredbladet persille.