Wokstegt oksekød med broccoli, nudler og cashewnødder
SPONSORERET indhold

Wokstegt oksekød med broccoli, nudler og cashewnødder

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
28. aug. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

400 g oksefilet i strimler
Marinade:
3 spsk. østerssauce
2 spsk. ingefær
1 lille fed finthakket hvidløg
2 spsk. limesaft eller citronsaft
1 spsk. olie til stegning
Desuden:
500 g broccolibuketter
1 rød peberfrugt
1 spsk. olie
Pynt: 4 spsk. cashewnødder
Tilbehør:
løse ris

  1. Bland ingredienserne til marinaden, og kom kødet heri. Lad det trække i marinaden 5 min. Varm en wok op med 1 spsk. olie, og kom kødet i. Steg kødet 3-4 min., hvor du hele tiden vender rundt i det.
  2. Tag kødet op. Tør wokken af. Kom 1 spsk. olie i. Kom broccolibuketter og strimler af peberfrugt i wokken, og steg dem 3-4 min. Kom kødet tilbage, og varm det hele kort igennem. Pynt med cashewnødder.