-
“Forræder”-deltagere afslører: Vild timeløn
-
Deltagere revser “Forræder”-slottet: Så ulækkert er det
-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"

Papadums med ærtemos
Du kan kun tilberede papadums fedtfrit, hvis du bruger en mikroovn. Hold godt øje med dem – de kan hurtigt blive sorte.
Ingredienser
- 40 g tørre papadums (uden fedt)
- 100 g løse ærter
- 50 g skyr
- citronsaft
- salt
- peber
Sådan gør du
- Læg papadums på en tallerken og giv fuld styrke i en mikroovn i ca. 4 minutter, til de er poppet op. Lav en ad gangen. Kom ærterne i en minihakker med skyr og kør til en grov mos, der smages til med citronsaft, salt og peber. Brug ærtemosen som dip til de sprøde papadums.
- Kalorier 204 kcal
- Protein 19 g ~ 37 %
- Kulhydrat 31 g ~ 59 %
- Fedt 1 g ~ 4 %
- Kostfibre 14 g