rejer på grillen

Rejer & spidskålssalat med mango

Passer perfekt som forret eller en let middag.

4

Ingredienser

  • 20 store, rå tigerrejer m. skal
  • Rub:
  • 1 spsk salt
  • 1 spsk reven citronskal
  • 1 tsk grov peber
  • 16 store croutoner af surdejsbrød
  • knust hvidløg
  • olie til pensling
  • Spidskålssalat med mango:
  • 1 hakket spidskål
  • 1 bdt. snittet forårsløg
  • 1 flækket udkernet, hakket snackagurk
  • kødet af 1 mango i tern
  • 2 spsk hakket koriander
  • 1 spsk yoghurt
  • 1 spsk mayonnaise

  1. Sådan gør du: Kom rejerne i en skål, vend dem med salt, citronskal og peber. Gnid croutonerne med knust hvidløg, og sæt dem på spid med rejerne. Pensl med olie, og grill spiddene, til rejerne har skiftet farve, og brødene er gyldne og sprøde.
  2. Bland alle ingredienser til salaten, og vend den med yoghurt og mayonnaise smagt til med salt og peber. Brug fingrene, og bland salaten omhyggeligt. Server salaten til de grillede rejespid.
  3. ● ● ● Energi pr. person: 290 kcal, fedt 16 %, protein 26 %, kulhydrat 58 %