-
Bemærker du et dyr igen og igen, er det måske et tegn: ”De vil fortælle dig noget”
-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
Rispapirruller & dip
Friske forårsruller med hoisindip.
12 stykker rispapir
Ingredienser
- Fyld:
- 2 store gulerødder
- 1 rød peberfrugt
- ½ agurk
- 2 blade wontondej
- jordnøddeolie eller anden olie til fritering
- ½ bakke bønnespirer
- 12 flotte store mynteblade
- 12 stængler koriander, med blade
- Dip:
- 1 dl hoisinsauce
- 2 spsk sød chilisauce
- 2 spsk fish sauce
- fintrevet skal og saft af 1 økologisk limefrugt
- ½ dl usaltede, ristede jordnødder eller cashewnødder
- Sådan gør du: Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde stave. Rens peberfrugten for frø, og skær den i strimler. Flæk agurken på langs, skrab kernerne ud, og skær agurken i tynde stave. Skær wontondejen i strimler. Varm jordnøddeolien op i en gryde, til det syder omkring en tændstik. Fritér wontonstrimlerne i olien, til de er gyldne og sprøde. Tag dem op med en hulske, og lad dem dryppe af på fedtsugende papir. Læg alle ingredienserne klar. Rør ingredienserne til dippen sammen, drys med jordnødderne til sidst.
- Kom rispapiret i lunt vand ét ad gangen. Når det er blødt, lægges det på et bræt, fyldet samles i en lille bunke på rispapiret, og der laves en rulle. Når alle rullerne er færdige, drysses de med finthakket chili, koriander og ekstra wontonstrips og serveres med det samme. Dyp rullerne i dippen.