-
“Forræder”-deltagere afslører: Vild timeløn
-
Deltagere revser “Forræder”-slottet: Så ulækkert er det
-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"

Rispapirruller med fjordrejer, æble & ærter
Fyldet kan også bruges som en blandet salat med en dressing på i stedet for at rulle det i rispapir. Uden rejerne kan rispapirrullerne bruges til mellemmåltid.
Ingredienser
- ½ syrligt æble
- 50 g sukkerærter
- 50 g ærtespirer
- 40 g rispapir (75 g udblødt)
- 50 g blandet grøn salat
- 80 g rejer, gerne friskpillede
- 2 tsk mayonnaise
- 1 tsk wasabipasta
Sådan gør du
- Skær æblet i stave. Skyl sukkerærterne, og blanchér dem kort. Skyl og tør spirerne. Fugt rispapiret i koldt vand, til det er bøjeligt. Læg det på et viskestykke. Skyl og aftør salatbladene, og dæk rispapiret med dem. Læg alt fyld ovenpå. Rør mayonnaise og wasabi sammen, og kom det henover. Rul og skær skråt over.
- Kalorier 397 kcal
- Protein 23 g ~ 23 %
- Kulhydrat 59 g ~ 54 %
- Fedt 10 g ~ 23 %
- Kostfibre 18 g