-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Rødbedecarpaccio med appelsin
Carpaccio er egentlig navnet på en ret af tynde skiver råt oksekød. Her har jeg brugt sæsonens smukke rødbeder på næsten samme måde.
(2 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 25 min.
- Ingredienser:
- 2 rødbeder (f.eks. bolsjebeder)
- 1 appelsin (økologisk)
- 2 spsk. valnøddeolie (eller olivenolie)
- 1 tsk. ahornsirup
- salt og peber
- 30 g fetaost
- ¾-1 dl fløde (eller mælk)
- rødbedespirer (eller frisk mynte)
- Skræl rødbederne, ogskær dem i papirtyndeskiver på en mandolin(rivejern med finindstilling)eller med en skarpkniv. Anret dem på 2tallerkner.
- Rør 2-3 spsk. appelsinsaftsammen med fintrevetappelsinskal, olie,ahornsirup, salt og peber.Dryp dressingen overrødbederne.
- Blend fetaost cremetmed fløde, og dryp denover anretningerne. Pyntmed rødbedespirer, ogservér som forret ellertilbehør.