-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Salat med belugalinser og gedeost
Næringsindhold
- Energi pr. person:574 Kcal
- Fedt:29 %
- Protein:19 %
- Kulhydrat:52 %
4
Total:30 minutter
Ingredienser
- 200 g belugalinser eller Puy-linser
- 1 spsk olivenolie
- 1 spsk hvidvinseddike
- 1 spsk finthakket frisk basilikum
- salt, peber
- 2 rødløg
- 100 g semi dried tomater
- 2 avocado
- citronsaft
- 100 g gedeost
- spæde salater
- 200 g groft brød.
Sådan gør du
- Kog linserne i ca. 15 min. i letsaltet vand og skyl godt i koldt vand.
- Pisk olie, eddike og basilikum sammen og krydr med salt og peber.
- Vend linserne i dressingen og lad dem trække lidt.
- Skær rødløgene i tynde skiver og bland løg og tomater sammen med linserne.
- Halvér avocadoerne, fjern stenene og skær avocadokødet i skiver. Dryp straks med citronsaft.
- Bræk osten i mindre stykker og bland dem og avocadoerne i linsesalaten.
- Drys med masser af salat og server med brød.