-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”

Små madder med røget laks og peberrodscreme
Julen er en fest for den hjemmelavede mad, og i juledagene spiser vi nærmest hele tiden. Nyd den skønne mad og hav en rigtig god jul!
5-6 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- 3-4 store skiver koldrøget laks
- 100 g cremefraiche (38%)
- 3-4 spsk. peberrod
- et drys sukker
- ½ citron
- ½ flute (eller hvedebrød)
- lidt frisk dild
- Peberrodscreme:
- Rør cremefraiche med groftrevet peberrod, sukker og et par dråber citronsaft.
- Skær 6-8 skiver af flutet, eller lav halve brødskiver. Smør brødet med peberrodscremen.
- Del lakseskiverne i halve. Læg dem på brødskiverne med dild, og servér med små stykker af citron.