-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Små rabarbertriflier med hvid chokolade
Denne opskrift på rabarbertrifli er for god til at gå slip af. Hvid chokolade og rabarber i en sød symfoni.
Rabarbertrifli til 6 personer
Små rabarbertriflier med hvid chokolade
- 250 g rabarber skåret i 1 cm tykke skiver
- 250 g jordbær, frosne kan bruges
- 150 g sukker
- 1 stang vanilje
- Hvid chokoladeskum:
- 200 g hvid chokolade
- 6 pasteuriserede æggeblommer, svarer til 3 af de små bægre
- 2 spsk. flormelis
- 1½ dl piskefløde
- Desuden:
- 10 digestivekiks
- Pynt:
- evt. lidt flødeskum
- Skrab kornene ud af vaniljestangen.Kom rabarber,jordbær, sukker og en tomvaniljestang op i en gryde ca.5 min. Afkøl det. Fjern vaniljestangen.
- Hak og smelt den hvidechokolade over vandbad elleri mikroovn. Pisk æggeblommernemed flormelis og udskrabedevaniljekorn, til deter cremet. Rør chokoladeni. Pisk fløden til blødt skum,og vend det i chokoladeblandingen.
- Knus kiksene. Fordelrabarberblanding, chokoladeskum,evt. flødeskum samtkiks i lag i portionsglas elleri en skål.