-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”

Smørrebrød med røget fisk, smilende æg og stenbiderrogn
Byd på et ekstra lækkert stykke smørrebrød til søndagsfrokosten.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Kogetid: 8 min.
- 2 æg
- 3 spsk. cremefraiche (18%)
- 1 tsk. citronsaft (eller vineddike)
- 1 tsk. dijonsennep
- 1 tsk. sukker
- salt og peber
- frisk dild og kørvel
- 2 skiver groft rugbrød
- sprøde salatblade
- 100 g røget fisk (forel, makrel, ørred eller laks)
- 100-150 g stenbiderrogn (renset)
- Kog æggene i 7-8 min., så de er smilende. Skyl dem i koldt vand, afkøl og pil dem.
- Smag cremefraichen til med sennep, citronsaft, sukker, salt og peber, og tilsæt fintsnittet dild og kørvel.
- Rist evt. brødet let. Læg salatblade og røget fisk (uden ben) på brødet, og dryp med dressing og stenbiderrogn. Skær æggene i halve, og læg dem ovenpå. Pynt med dild og kørvel.