-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Lækker efterårssalat: Spinatsalat med bacon, svampe og æg
Mums! Prøv opskriften på denne lækre og mættende efterårssalat, der er et hit på middagsbordet.
4 personer
Ingredienser
- 4 æg
- 200 g bacon
- 4 portobello svampe
- 4 skiver landbrød
- 2 spsk. olivenolie
- 1 tsk flagesalt
- 400 g babyspinat
- 1 spsk. grov sennep
- 2 spsk. mayonnaise
- 4 spsk. fløde
Sådan gør du:
- Kog æggene, til de er smilende. Pil æggene, og skær dem i kvarte.
- Skær bacon i mindre stykker. Steg bacon sprød på en pande. Læg bacon til side, og lad fedtet blive på panden.
- Skyl svampene, og skær dem i skiver. Rist svampene i baconfedtet på panden. Læg dem til side.
- Skær brødet i tern. Rist brødtern på panden med olivenolie og salt, til de bliver til sprøde croutoner.
- Skyl spinaten, og kom den på et stort fad. Fordel bacon, svampe og æg. Drys med croutonerne.
- Dressing: Rør sennep sammen med mayonnaise og fløde.
- Dryp dressingen over salaten.