Hvid fisk og friske urter

Sprød fisk & urter

Alt godt fra havet.

4

Ingredienser

  • 700 g fast hvid fisk med skindside, f.eks. kulmule
  • salt, citronpeber
  • olie til stegning
  • Salat:
  • 3 snittede porrer
  • 2 spsk olivenolie
  • 250 g edamamebønner
  • 2 spsk kapers
  • 2-3 spsk hakkede, sorte oliven
  • salt, peber
  • et stort bundt dild, kørvel, estragon, persille og purløg
  • citroner
  • 200 g fuldkornsspeltbrød

  1. Sådan gør du: Skær fisken i passende stykker, og drys salt og citronpeber på. Varm olien i en stor pande, og steg fisken sprød − først på skindsiden et par minutter, hvorefter den vendes og steges kort på den anden side. Hold fisken varm. Tør panden ren, og steg porrer kort i olivenolie under omrøring. Bland bønner, kapers og oliven ved, og varm det hele godt igennem. Smag til med salt, peber, og vær rundhåndet med krydderurter.
  2. ­ ● ● ● Energi pr. person: 440 kcal, fedt 26%, protein 39%, kulhydrat 35%