-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Sprøde nøddekager med smørcreme
(10-12 stk.)
Ingredienser
- Arbejdstid: 45 min.
- Hviletid: 1-2 timer
- Bagetid: ca. 5 min.
- Ikke fryse-egnet
- Dej:
- 100 g hasselnødder
- 100 g sukker
- 75 g smør
- 1 spsk piskefløde
- 2 spsk hvedemel
- Smørcreme med valnødder:
- 250 g smør (blødt)
- 3 pasteuriserede æggeblommer
- ca. 1 dl flormelis
- 1 dl stærk kaffe eller espresso (afkølet til stuetemperatur)
- 75 g valnøddekerner (hakkede)
- Dej:
- Blend mandler ellernødder fint til mel i enfoodprocessor.
- Smeltsukker, smør og flødesammen i en gryde. Rørnøddemel og hvedemeli.
- Lad dejen blive koldereog fast. Sæt kugleraf dejen på bagepapirpå en bageplade, ogtryk kuglerne lidt flademed bagsiden af en ske.Der skal være flere cmmellem kagerne, da deflyder ud, når de bliverbagt.
- Bag ad 3 omgange. Sætbagepladen i midten afen 200 grader varm ovnog bag kagerne, til deer gyldne i kanterne.Lad dem stivne noglemin. på bagepladen.Læg dem derefter på enbagerist for at køle af.
- Kagerne skal opbevaresi en lufttæt beholder ogkan blive bløde. De erbedst friskbagte.
- Smørcreme:
- Pisk smørmed æggeblommeog flormelis, til det erskummende. Tilsætgradvist kaffe, til cremener ensartet og luftig.Rør hakkede valnødderi og smag til medflormelis.
- Fordel cremenmellem to sprøde kager.Stil dem køligt, så cremenkan stivne.