-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Stegt nudelsalat
Nudelsalat med dansk spidskål, der også kan bruges til at servere i.
Ingredienser
- 200 g brede risnudler
- 2 fed hvidløg
- 1 løg
- 2 gulerødder
- 1 spidskål
- 50 g bredbladet persille
- 4 æg
- 3 spsk fiskesauce
- ½ tsk stødt sort peber
- neutral olie til stegning
- 200 g bønnespirer
- 4 spsk knuste peanuts
- soja
Sådan laver du stegt nudelsalat:
- Læg nudlerne i koldt vand i 30 minutter. Hæld vandet fra, og lad nudlerne dryppe godt af.
- Gør grøntsagerne i stand. Skær hvidløg i skiver, løg i tynde både, og gulerod og spidskål i fine strimler. Hak persillen groft.
- Pisk æggene sammen med fiskesauce og peber. Varm olien op i en sauterepande eller wok, og steg æggene til en grov omelet. Kom den over på en tallerken.
- Svits derpå hvidløg, løg og gulerødder i sauterepanden. Tilsæt nudlerne, og steg dem i ca. 3 minutter. Kom omeletten tilbage i sauterepanden, og rør den sammen med nudlerne.
- Anret den rå spidskål og bønnespirerne på et stort fad, hæld derefter nudlerne over, og drys til sidst med persille og peanuts.
- Servér nudelsalaten med soja til.
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter