Den ultimative date-night – derhjemme

Den ultimative date-night – derhjemme

Udelivet er anderledes pga. den tid, vi lever i lige nu. Ryk derfor date night’en hjem i rolige, hyggelige omgivelser, hvor du kan skabe de bedste rammer for den helt rigtige stemning.

Uanset om du planlægger at invitere kæresten på en romantisk aften – eller om det er tredje møde med den søde Tinder-date, så kan en date-night noget ganske særligt. Vi gør os ekstra umage, glæder os, er spændte – nogle endda nervøse. Alle følelser er heldigvis kærkomne, når det handler om kærlighed. Gode ideer til den særlige date står desværre ikke ligefrem i kø i den mørke vinter, hvor vi tilmed skal tage højde for en række restriktioner for at passe på hinanden. Men tøv ej – et af de hyggeligste steder at invitere eller blive inviteret på date er hjemme i privaten.

Den særlige date derhjemme

En god date derhjemme behøver ikke nødvendigvis være lig med røde, langstilkede roser, afdæmpet belysning og et all time favorite kærlighedssoundtrack på anlægget. Det særlige kan også ligge i det afslappede og hyggelige – der, hvor I bare kan være i nu’et og nyde hinandens selskab. Det hele starter selvfølgelig med en invitation: Keep it simple – uden at røbe andet end sted og tidspunkt – det skaber en god spænding for den inviterede. Middagen er selvfølgelig en af hovedingredienserne ved daten derhjemme, så gør dig ekstra umage og undgå gerne spaghetti bolo, men find derimod på noget mere eksotisk – og mindre hverdagsagtigt. Måske noget mexicansk, mellemøstligt eller ny nordisk – the choice is yours. Til middagen hører selvfølgelig også den rette vin. Gå f.eks. efter rødvinen Falling Feather, der med sit bløde udtryk og rubinrøde farve passer perfekt til de fleste stunder, især den romantiske middag.

ALT_Closeup.jpg

Rødvinen er lavet i Californien på Ruby Carbenet-druer og har en frugtig smag af mørke bær som kirsebær, hindbær og blommer, der er ideel til en bred vifte af forskellige retter. Desuden indeholder den et lavt niveau af histamin og tanniner.

Vinen forhandles i Meny og Spar

Det hyggelige selskab for to

Herfra er det ellers bare vigtigt at have styr på dig selv – selvom daten foregår derhjemme, så gør alligevel noget ekstra ud af dig selv. Sørg også for, at telefonen bliver lagt på hylden, så fokus er på hinanden hele aftenen igennem, og lad så ellers den gode snak flyde og kyssene komme. Rigtig god fornøjelse. 

Se, hvad vi ellers skriver om: Vin