-
10 kendte ærkeengle – søg hjælp til kærlighed, angst, sorg og helbredelse
-
Bemærker du et dyr igen og igen, er det måske et tegn: ”De vil fortælle dig noget”
-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
Varmrøget ørred med røræg og krydderurter
Lækker røget laks eller varmtrøget ørred med røræg og krydderurter på toppen. Perfekt til frokost eller som let aftensmad.
(4 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 15 min.
- Stegetid: ca. 5 min.
- Ikke fryse-egnet
- Ingredienser:
- 250 g varmrøget ørred eller laks (renset vægt uden ben)
- 5 æg
- 1 dl fløde (eller mælk)
- 2 tsk kartoffelmel (eller majsstivelse)
- 1 tsk groft salt
- friskkværnet peber
- 1 spsk smør
- 2 spsk purløg (fint klippet)
- 1 håndfuld små løvstikkeblade (de friske små skud er de bedste. Klip evt. fra en potte)
- Tilbehør:
- brød og gerne godt rugbrød
- Fjern evt. ben og skindfra fisken.
- Pisk de heleæg let sammen medfløde eller mælk, salt ogpeber.
- Smelt smør påen pande uden at brunedet. Hæld æggemassenpå og dæmp til svagvarme. Skrab æggemassenjævnligt fra bundenmed en træspatel ellergrydeske.
- Fjern pandenfra varmen, når æggemassener næstenstivnet.