-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt

Weekendmad med nordisk inspiration
Brug sæsonens grøntsager til en lækker gæstemenu, hvor madskribent Frantz Maurice Scott har taget udgangspunkt i det nordiske køkken. Alle opskrifter er til fire personer.
Frantz Maurice Scott Lundby er 38 år, og uddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed. Indehaver af virksomheden Smagsløg, hvor han blandt andet udvikler opskrifter. Desuden vinkender, kogebogsforfatter og naturentusiast.
Her får du hans bud på fem gode weekendretter inspireret af det nordiske køkken.
Peberrodssuppe med blåmuslinger
Muslinger er en billig spise, der smager fantastisk i en god suppe. Få opskriften her.

Hjemmelavet rødbedepasta med sennepsvinaigrette

En alternativ form for pasta, der får en smuk farve. Få opskriften her.

Smørstegt kål i gorgonzolasauce med bagte løg
Du kan sagtens servere kål for gæster – den skal bare have den rette tilberedning og tilbehør. Få opskriften her.

Ristet brød med hjertesalat, sellericreme og lufttørret skinke

En sprød og nem hapser er altid en god start på middagen. Få opskriften her.
Hvid chokolademousse med syltede jordskokker
Prøv grøntsager i desserten – det smager overraskende godt. Få opskriften her.