-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Efterår = Wok med oksekød & broccoli
Lynhurtig middag med få ingredienser.
4
Ingredienser
- 1 spsk olie
- 1 stor spsk friskhakket ingefær
- 2-3 fed hakket hvidløg
- 500 g mørt oksekød, f.eks. tykstegsfilet
- 300 g broccoli i buketter
- salt, sort, groft stødt peber
- 1 bdt fintsnittede forårsløg
- 2-3 groftskårne rødløg
- 1 dl vand eller bouillon
- 1 dl oystersauce
- 50 g saltede peanuts
- 300 g fuldkornsnudler
Sådan gør du:
- Varm olien i en wok og steg ingefær og hvidløg kort heri. Skær kødet i tynde skiver, brun det med krydderierne og tilsæt broccoli samt lidt salt og peber. Steg videre under omrøring i et par minutter, bland derefter de to slags løg ved, steg yderligere nogle minutter og hæld vand samt oystersauce ved. Varm retten igennem, smag til med yderligere krydderier, drys med saltede peanuts og server med fuldkornsnudler.
- Energi pr. person: 620 kcal, fedt 27%, protein 32%, kulhydrat 41%n: 520 kcal, fedt 25%, protein 14%, kulhydrat 61%