-
Bemærker du et dyr igen og igen, er det måske et tegn: ”De vil fortælle dig noget”
-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
Ymer med farin, æbler og honningkage
Ymer med brun farin er en gammel klassiker, der både er let i smagen og tilberedningen.
6
Ingredienser
- 8 dl ymer
- 100 g brun farin
- 5 dl piskefløde
- 2 røde æbler
- 6 skiver honningkage, f.eks. fra Urtekram
- 20 g smør
Sådan laver du ymer med farin
- Bland brun farin og ymer sammen og lad det stå til det 'smelter' sammen. Pisk fløden stiv og vend den med ymeren. Kom den op i portionsglas og sæt på køl til servering.
- Skær kagen i tern eller stik den ud i ringe med en udstikker. Smelt smørret på en pande og rist kagestykkerne sprøde et par minutter på hver side. Læg kagestykkerne i en dåse til de skal bruges.
- Skær eller udstik æblerne lige inden servering. Drys kage og æbler på toppen af ymeren.
- Se også opskrift på Kæmpe lakridsmarengs.