3 danske stylister: Det skal du have med i kufferten
Foto: Old Visuals/Everett Collection / All Over Press

3 danske stylister: Det skal du have med i kufferten

Hvor går rejsen hen? Og vigtigst af alt: Hvad skal med? Vi har spurgt dem, som står bag de smukke kampagner og modeserier, vi ser hver eneste måned, hvad de pakker med.

Nanna Flachs, 35 år. Har bl.a. arbejdet for amerikanske supermarked K-Mart: "Det var fucking grineren!".

Hvad SKAL enhver pige have i sin kuffert? "En god bog. Jeg læser altid Paul Auster – eller det vil sige. Jeg har læst alt, hvad han har skrevet. Hos ham finder du altid en god bog! Jeg er lige begyndt på George Orwells 1984 og glæder mig til at læse den færdig."

1984 af George Orwell, 99 kr. 

LÆS MERE: Denne modetendens fra 1990'erne holder igennem efteråret

Hvorfor er det vigtigt? "Det er der, man slapper rigtigt af. Det er den ultimative afslapning. For at læse en god bog, så skal man virkelig have tiden, og især når man har et barn. Der fordyber man sig, og når man har tid til det, SÅ er det ferie."

Hvor skal du på ferie? "Jeg skal til Sverige og bruge en uge i en lille by i Småland tæt på Pippis by. Eksotisk, ikke? Jeg elsker Sverige om sommeren og er der hvert år."

Hvad har du altid selv med? "En stor stribet herreskjorte, som jeg har på 7 ud af 7 dage. Generelt har jeg pakket meget ud over den, men den ender jeg altid i. Især i Sverige."

 

 

Christian Schleisner, 35 år. Har i de 15 år han har været stylist arbejdet for mange forskellige kunder og magasiner. "Mine mere kreative udfoldelser har jeg lavet til Vogue Italia!"

Hvad SKAL enhver pige have i sin kuffert? "To bikinier! Jeg synes at Missino og Etro laver de smukkeste mønstre, så gerne to derfra. Det kan umuligt være rart at ligge på stranden i vådt badetøj med sand, som sidder fast her og der – det er det i hvert fald ikke med mit badetøj. Tag noget ekstra med så kan du hurtigt skiftetil en tør efter en dukkert."

Bikini, Missoni hos Lot #29, 2.800 kr. Bikini, Etro, 2.100 kr.

Hvorfor er det vigtigt? "For mig er det vigtig at kunne koble helt af på en ferie, og alt skal bare gå sin gang. Også når jeg ligger på stranden. Det kommer nok med alderen, og en hyggelig familieferie bliver pludselig en luksus. Stik modsat da man var teenager og sad på bagsædet og råbte: "Hvornår er vi der?"."

Hvor skal du på ferie? "Jeg har været i Sydfrankrig på ferie med familien og bruger resten af ferien herhjemme i Tisvilde med vennerne."

Hvad har du altid selv med? "Det vigtigste er bogen 'Glem det, Dårligt nyt, En smule håb' af Edward St. Aubyn, masser af godt humør, god appetit og rigeligt med rosé. Gerne rosé fra Bandol. Trods det at mine fantastiske venner og jeg har det ustyrlig dejligt og sjovt sammen på alle måder, skader det ikke at blive hjulpet på vej med lidt alkohol, som desuden passer perfekt til alle de skønne fiske- og skaldyrsretter, vi skal smaske os igennem."

Glem det. Dårligt nyt. En smule håb af Edward St. Aubyn, 299 kr. Vin, Bandol, 125 kr.

LÆS MERE: Dette outfit, som var hot i 00'erne, er nu tilbage

Du har et bonustip? "Hvis du stadig er lidt vinterbleg, så er Diors 'Bronze Self-Tanner Natural Glow Body' perfekt til en let sommerglød. Og den kan endda ligge i din kærestes kuffert – han kan nemlig også bruge den. Den har jeg altid med!"

 

 

Maiken Winther, 37 år. Blogger på nouvelle.dk, er tidligere moderedaktør og arbejder nu som freelance stylist for både danske og internationale brands. "Mode, beauty og interiør i minimalistiske rammer."

Hvad SKAL enhver pige have i sin kuffert? "Blødt tøj. Jeg kunne ikke drømme om at rejse på ferie uden at medbringe noget blødt til de sene aftentimer. Medbragt på min nuværende ferie i det jyske er dette lyserøde sæt fra Weekday."

Sæt, Weekday, 300 kr. pr. del. 

Hvorfor er det vigtigt? "Ferie handler om at slappe af. Jeg slapper ikke helt af, før jeg er trukket i noget blødt, der føles som et knus at tage på."

Hvor skal du på ferie?" Jeg skal hjem til Aarhus, spise jordbær og is med min familie og en tur på Aros. Jeg rejser altid til de varme lande, når det bliver koldt og gråt i København, så sommeren bruger jeg herhjemme.

Hvad har du altid selv med i kufferten? "Min egen hovedpude. Efter mange timer på hoteller med dårlige puder og dermed dårlig nattesøvn, rejser jeg aldrig uden min egen pude. Heller ikke hvis det kun er en enkelt overnatning i Stockholm."

 

 

LÆS MERE: "Det er det bedste, jeg har gjort for min hud længe. Den gør en kæmpe forskel"

LÆS MERE: Lige landet: de 6 bedste køb denne uge

LÆS MERE: "Sex er det eneste, der er værd at leve for"