Olsen tvillingerne hyrer 65-årig model til deres luksusmærke The Row.
SPONSORERET indhold

65-årig model i ny stor modekampagne

Da luksusmærket The Row som forventet sendte deres forårslookbook på gaden, fik mange sig nok en overraskelse. I stedet for en purung model, var det den 65-årige tidligere moderedaktør for Harper's Bazar og stifter af skønhedsmærket Rodin, Linda Rodin, der optrådte på siderne i de stilrene sager fra Olsen tvillingernes hypede mærke.

Af: Mi Skjold Brix Foto: PR
10. jan. 2014 | Mode | ALT for damerne

Selvom tvillingernes dåbsattest viser, at de kun er 27 år gamle, har det ikke forhindret dem i at tage en modent valg og bruge modeller, der er over dobbelt så gammel som dem selv. Den yngste af de tre modeller, der optræder i kampagnen er 39 år.

Valget er en elegant understregning af, at god stil ingen alder har.

36.000 for en taske
De stilbevidste modetvillinger Ashley og Mary-Kate Olsen, der først blev kendt for rollen som Michelle Tanner i "Fuldt hus"-serien fra 1990'erne har for længst lagt det bag sig og skiftet titlen som skuespiller på visitkortene ud med designer – med stor succes.

De er de kreative kræfter bag ikke blot mærket The Row, der har mange prominente fans og høstet stor anerkendelse. De slipper af sted med at tage 36.000 kroner en clutch og deres stilrene design har sikret dem en pris fra CFDA – Council of Fashion Designers of America - for årets designer 2012.

Herudover består deres modeimperium blandt andet også af mærket Elizabeth and James (opkaldt efter deres søskende) med priser, der er en smule mere overkommelige for os dødelige og hypede kollektioner for highstreet-mærket Bik Bok.

Se billederne fra deres nye lookbook her.

LÆS OGSÅ: Olsen søstrene designer highstreet