Cecilie Haugaard Cillemouse

Foto: Daniel Schwirtz-Torstenson

Cecilie Haugaard om makeup på budget

Cecilie Haugaard: ”Min hud får den flotteste glød, når jeg bruger denne bronzer”

Hvis du går og drømmer om, hvordan du kan få ligeså karakteristiske bryn, smuk glød og glinsende læber som Cecilie Haugaard, er du kommet til det rette sted. Vi har spurgt den 26-årige model, Instagram-favorit og kæreste til Christopher om hendes hidtil hemmelige tricks, og deler dem med dig her.

Hun har været en favorit i modelbranchen, siden hun blev opdaget som 12-årig på vej hjem fra fodboldtræning i hendes hjemby, Odense. I dag er hun 26 år, og har mere end 138.000 fans på Instagram.

LÆS OGSÅ: Cecilie Haugaard: "De her jeans sidder så perfekt, at jeg købte to par af samme model"

Cecilie Haugaard – eller @cillemouse, som du måske kender hende som – er elsket for sit fantastiske smil, de mørke bryn og den altid solskinsprægede glød, der så fint står i kontrast til hendes smukke fregner. Og netop fregnerne er det karaktertræk, Cecilie er allermest stolt af.

Det er dem, hun fremhæver, når hun lægger make-up. Og så er de den største grund til, at netop Cecilie Haugaard er en del af Max Factors nye kampagne, hvor Max Factor gør op med ønsket om at gemme sig bag makeup og i stedet fejrer individuel skønhed og opfordrer kvinder til at bruge makeup til at fremhæve de aspekter af deres udseende, som gør dem unikke.

Et budskab, Max Factor hylder under budskabet 'My Factor' og hashtagget #MyFactor.

Vi spurgte Cecilie Haugaard, hvilke produkter hun bruger til sine bryn, hvordan vi selv kan opnå hendes smukke glød, og hvad det er, der gør hendes altid glinsende læber bløde. Det er nemmere end det lyder, og ikke ét af produkterne koster over 160 kr.

Lipfinity Top Coat, Max Factor, 70 kr. Jeg elsker, at man ikke skal stikke fingrene ned i en bøtte med Max Factors Lipfinity Top Coat, der er let og lækker at bruge. Den er hverken for klistret eller skinnende, men gør mine læber bløde og flotte. Jeg bruger den både til læberne og som highligter – på den måde undgår jeg at skulle købe to produkter.

Haloscope, Glossier, 160 kr. Denne highligter fungerer både som øjenskygge og highligter, og jeg har den altid med mig. Den er et af de produkter, der altid kan bruges til at friske min makeup op. Min yndlingsfarve er ”Quartz”.

Creme Bronzer, Max Factor, 120 kr. Min hud får den flotteste glød, når jeg bruger denne bronzer, som er en tone mørkere end min hud, så den fungerer også super som contour under kindbenene. Der findes mange bronzers, men denne har lidt shine i sig, så huden ikke kommer til at se mat og død ud, og så er den god til prisen.

Cecilie er en del af Max Factors #myfactor-kampagne, der handler om at fokusere på de positive sider og fejre det, man godt kan lide ved sig selv.

Men makeup er ikke den eneste skønheds-hemmelighed, ”Cillemouse” sværger til.

– Hvis jeg ikke må sige masser af søvn og vand, så må mit vigtigste tip være vitaminer og sund mad. Det er lettere sagt end gjort, men klicheen om, at “man er, hvad man spiser” er bare ikke helt dum, siger Cecilie Haugaard om sin kost.

– Jeg mærker personligt en kæmpe forskel, når jeg får masser af sund mad fyldt med vitaminer versus perioder, hvor min mad er knap så rig på næring. Hvis jeg ikke har fået så meget at spise, mærker jeg tydeligt, hvordan jeg mangler energi og får hurtigt hovedpine. Det skal man huske.

Se, hvad vi ellers skriver om: Makeup, Hud og Skønhed