Stephanie Surrugue: Dejligt, at kvinder med kurver er blevet moderne
SPONSORERET indhold

Stephanie Surrugue: Dejligt, at kvinder med kurver er blevet moderne

Med tv-serien ”Mad Men” kom der rift om hendes yndlingskjoler, men forfatter, journalist og tv-vært på TV2 News Stephanie Surrugue tilgiver serien, der har fået designernes øjne op for kvinder med kurver.

Af: Camilla Larsson Foto: Anitta Behrendt
08. feb. 2012 | Mode | ALT for damerne


Hvad betyder mode og stil for dig?
Mode betyder ikke særlig meget, men stil betyder en del – jo ældre jeg er blevet, jo mere har jeg fundet min egen stil, og det er virkelig rart efter nogle vanvittige teenageår i grunge-land og nogle tossede 20’ere i, hvad SU'en nu engang kunne række til af billige modeflip. 

Hvor holder du af at shoppe?
Mindst én gang om året shopper jeg igennem i Cannes, som har alt, hvad mit hjerte kan begære af både highstreet- og eksklusive modebutikker, der oven i købet er helt overskueligt placeret. Når jeg skal have tøj til mit arbejde på TV2, går jeg i Companys på Strøget, der har et stort udvalg af lækre mærker i rimelige prisklasser, og fordi man får noget så gammeldags som utrolig god betjening derinde.   

Hvad er dit seneste køb?
En vanvittigt smuk og blød, men ikke just diskret, kjole i leopardprint fra det burlesque-inspirerede mærke Stop Staring. Jeg har altid elsket de der frækt tækkelige kjoler, som pludselig fik en renæssance med tv-serien ”Mad Men”, hvilket jeg først var lidt irriteret over, for det var jo ”mit” mærke, men omvendt er jeg vildt glad for, at den tv-serie pludselig har gjort kvinder med kurver til noget, mange andre designere begyndte at interessere sig for. 

Hvem har god stil i dine øjne?
Den franske skuespiller Audrey Tautou er indbegrebet af moderne fransk elegance. Hun kan gå rundt med kort, pjusket kort hår og bære en Chanel-kjole som ingen anden. Jeg synes også, at den danske sangerinde Stine Bramsen kan noget særligt – hun er ikke et modeikon, men et stilikon, fordi hun er sin helt egen blanding af feminin elegance og en legende glæde ved at klæde sig ikke bare på, men klæde sig ud. Jeg kan godt lide, når kvinder er inderligt ligeglade med, hvad andre mener, de skal have på, og i stedet klæder sig efter, hvad der klæder dem, og hvad de har en fest i – uanset om det er tirsdag morgen eller lørdag aften.   

Hvad er et godt køb i dine øjne?
Et stykke tøj der svøber sig smukt om kroppen, er af mærkbart god kvalitet og som har en pris, der ikke giver mig alt for dårlig samvittighed. 


Blazeren fra Escada og kjolen i leopard-print fra Armani er ifølge Stephanie eksempler på gode køb. De sidder pænt, er af god kvalitet og alle pengene værd.

Læs også om Gitte Sarlvit fra Pandora, der helst shopper i udlandet.

Nøgleord: Stephanie Surrugue, Mad Men.