Sådan plejer du din hud i vinterperioden
SPONSORERET indhold

Se, hvordan du let liver din trætte vinterhud op

Selvom frosten bider, kan du sagtens få en smuk vinterhud. Makeupartist, Sine Ginsborg, giver dig her de bedste tips til en smuk base til en velplejet hud.

Foto: All Over Press
20. dec. 2016 | Mode | Eurowoman

Sine Ginsborg har været hår- og makeupartist gennem 15 år og driver Sine Ginsborg Make-up School, der tilbyder makeupartist-uddannelser og kurser. Hvis det står til hende, er alt godt, når først huden er i orden. Så har du en god base, som du nemt kan opgradere til en festmakeup.

LÆS OGSÅ: Marianne Tromborg: "Ved du, hvor cremen virker? På huden og ikke på hylden!"

- En smuk vinterhud er fejlfri med en kold undertone. Gå efter nogle toner, der ikke er for varme, når du vælger foundation om vinteren, hvis du har almindelig skandinavisk hud. Sørg også for, at der er et naturligt shine, så huden ikke fremstår 'død', ved enten at spraye med lidt facial mist eller fordele lidt af din ansigts creme i håndfladerne og 'klappe' det på huden, når du har lagt makeup, siger Sine Ginsborg, som anbefaler disse fire trin:

1. Fugt: Begynd altid med at fugte huden. Vær omhyggelig med at fordele cremen over hele ansigtet, så der ikke er tørre områder. Lad den altid trænge ind et par minutter, inden du begynder med selve makeuppen. Jeg bruger Pure Control Cream fra Tromborg, som er meget fugtgivende og ikke fedter for meget. Det er det perfekte underlag for makeup.

Creme, Tromborg, 399 kr.

2. Mineral Foundation: Kom et meget let lag mineralfoundation i hele ansigtet i bløde cirklende bevægelser. På den måde knuser du mineralerne, så de nærmest smelter ind i huden. Skulle der være behov, kan du gentage, hvor der er brug for det, men sørg altid for ikke at dække mere end nødvendigt. Jeg bruger Mineral Foundation fra Tromborg, da den ikke dækker for voldsomt, men bare ligner perfekt hud.

Mineral Foundation, Tromborg, 369 kr.

3. Dæk de mørke rander: Til mørke rande under øjnene bruger jeg en highlight-pen, der reflekterer lyset og på den måde skjuler det mørke. Brug den endelig ikke på urenheder, da du kan risikere at fremhæve bumser i stedet for at dække dem. Men gerne under brynet for at give et smukt løft. Lumi highlight-pennen fra L'Oreal er min absolutte favorit.

Highligt-pen, L'Oreal, 119 kr.

4. Finish: Afslut med at dække dine urenheder med concealer, og fiksér den evt. ved at duppe lidt mineralfoundation ovenpå. Bland lidt fugtighedscreme i, hvis den er for dækkende eller udtørrer huden, og sørg altid for, at den matcher din hudfarve. Bliver den for lys, risikerer du at fremhæve i stedet for at dække. Jeg er selv meget glad for Studio Finish Concealer fra Mac.

Concealer, MAC, 159 kr.

LÆS OGSÅ: 19 nemme tips til festlig håropsætning

LÆS OGSÅ: Her er farven, du ikke kan undgå i 2017

LÆS OGSÅ: 11 Danske smykkedesignere du skal kende