Få Karo Dalls tips: Sådan skaber du et personligt makeup-look

Få Karo Dalls tips: Sådan skaber du et personligt makeup-look

Brug dine makeup-favoritter til at vise, hvem du er, og strål igennem både til hverdag og til fest. Influencer Karo Dall giver inspiration med tre unikke looks, der på hver sin vis definerer en vigtig side af hendes personlighed: Den kærlige, den stærke og den modige.

Makeup er ikke bare makeup. Det er en måde at udtrykke, hvem du er – akkurat ligesom det gælder med din garderobe og dit hjem. Har du et karaktertræk, der definerer dig mere end noget andet? Eller vil du bare gerne vise endnu flere nuancer af din personlighed til verden omkring dig? Så find beauty-tasken frem, og slip kreativiteten løs! Du kan få inspiration til hvordan her, hvor influencer og brandambassadør for L’Oréal Paris Eye Define Campaign, Karo Dall, forvandler tre indre kvaliteter, hun sætter pris på ved sig selv, til smukke og personlige makeup-looks.

Karos courage look: Kreativ farveleg

2021_09_07_Karo_Courage_Wide_0816_new.jpg

"Modet til at være mig selv, modet til at turde, modet til at eksperimentere og modet til at være legende. Dette look handler for mig om at have modet til at give slip, have det sjovt med farver og at turde være kreativ,” fortæller Karo Dall.

17879_Eye-define-Product-images12_new.jpg

Looket er skabt med:

 • False Lash Bambi Eye mascara
 • Brow Artist Skinny Definer 108 Dark Brunette
 • Brow Artist Plump & Set 108 Dark Brunette
 • Infaillible 36H Gel Automatic Electric Blue

Om Karo Dall

Karo Dall er influencer og dansk brandambassadør for L’Oréal Paris Eye Define Campaign.
På Instagram-profilen @karodall inspirerer hun dagligt sine mere end 120.000 følgere med farverige hverdagsglimt, mode- og skønhedstips, designsamarbejder, kunst og meget mere.

Karos strength look: Knivskarpe detaljer

2021_09_07_Karo_Pride_Wide_1275_newheader.jpg

"Styrken og stoltheden af at være den, jeg er, hvad jeg har opnået og hvor jeg er på vej hen. I dette look ønsker jeg at udvise styrke, der kommer til udtryk ved den kraftige, sorte eyeliner og den heftige mascara,” fortæller Karo Dall.17879_Eye-define-Product-images8_new.jpg

Looket er skabt med:

 • Telescopic mascara
 • Unbelieva’brow Micro Tatouage 108 Dark Brunette
 • Unbelieva’brow Longwear Topcoat
 • Superliner Perfect Slim black

Hvilken mascara passer til dig?

Den ikoniske: Volume Million Lashes Balm Noir  giver et blødt og sundt vippelook og op til 7x mere volume.

Den løftende: False Lash Bambi Eye løfter vipperne til bambi-perfektion og skaber øjeblikkelig eye-opening effekt.

Den forlængende: Telescopic får vipperne til at se op til 60% længere ud og har en ikonisk gummibørste, der skiller vipperne og giver et klumpefrit resultat.

2021_09_07_Karo_Love_wide_0276_new.jpg

Karos love look: Glitter og intens sort

"Jeg elsker kærlighed. Jeg ér kærlighed, jeg føler kærlighed, jeg giver og modtager kærlighed og jeg øver mig i selvkærlighed. For mig er kærlighed hele essensen af livet. Kærligheden er funklende og fuld af intensitet, hvilket jeg har forsøgt at vise i dette look med en glitterøjenskygge kombineret med en intens sort mascara," fortæller Karo Dall.17879_Eye-define-Product-images10_new.jpg

Looket er skabt med:

 • Volume Million Lashes Balm Noir mascara
 • Brow Artist Plump & Set 108 Dark Brunette
 • Color Queen Mono Oil 40 Extravagant

Få mere inspiration til at skabe dine egne unikke makeup-looks på loreal.com