Her er Danmarks 13-årige stilikon
SPONSORERET indhold

Her er Danmarks 13-årige stilikon

Kan man have en signaturstil som 13-årig? Betty Krag kan.

Foto: Andreas Houmann
02. nov. 2016 | Mode | Eurowoman

Hun sætter striber sammen med leopardpletter, solgul sammen med lyserød og stikker de ribbede strømpebukser i et par sneakers - 13-årige Betty Krag, går i 6. klasse og arbejder i Holly Golightly i sin fritid.

Her får du 3 hurtige, og hvad Betty ønsker sig lige nu. 

LÆS OGSÅ: Sådan dufter luksus – er dette din nye signaturduft?

Hvem har en stil, du beundrer?

"Leandra Medine fra bloggen Manrepeller. Hun er smart og fjollet og tager ikke sig selv for højtideligt. Hun klæder sig skævt, men vælger altid noget, der klæder hende. Jeg er vild med, at hun ikke poserer, når hun viser sine outfits. Og hvis hun gør, overgør hun det."

 

Et billede slået op af @cremedelacremealaedgar den 18. Maj 2016 kl. 7:50 PDT

 

Hvad er det bedste stilråd, du har fået?

"Dyre køb behøver ikke altid at være klassiske. Prøv f.eks. at tage en Proenza Schouler-taske i en farvet eller anderledes version i stedet for det sikre valg i sort eller grå. Et tip, jeg har fået af min mor Helle Høgsbro Krag (tidligere indehaver af tøjbutikken Crème de la Crème à la Edgar og stylist.)"

LÆS OGSÅ: Sådan får du et cool hverdagslook

Hvilket item i dit klædeskab har den bedste historie?

"Jeg var for nylig på jagt efter et par gråmelerede trompet-ribbukser fra Zara, der i sin tid var totalt Instagrammede. De kostede 75 kr. Jeg fandt dem, da jeg var i Rom på ferie, efter lang tids søgen og insisteren. Til gengæld har jeg brugt dem meget."

Kjole, Stine Goya, 1.300 kr. Øreringe, Pilgrim, 129 kr. Duftpinde, Tocca, 425 kr. Hårbånd, Missoni, 1.100 kr. Badedragt, Tommy Hilfiger, 890 kr. Bukser, By Malene Birger, 2.100 kr. Taske, Chloé, 9.700 kr. Sko, Nike, 1.400 kr. Bluse. 2nd Day, 500 kr. Nederdel, Won Hundred, 900 kr. 

LÆS OGSÅ: Kom med indenfor i Eniko Mihaliks lejlighed i Williamsburg

LÆS OGSÅ: "Jeg ville elske at have en basisgarderobe bestående af Céline sweatre til 8000 kr. pr. ærme, men indtil den dag kommer..."

LÆS OGSÅ: Caroline Brasch-Nielsen: Jeg er nok oppe på 20 Chanel-tasker nu