Her er januars 10 bedste trends
SPONSORERET indhold

Her er januars 10 bedste trends

Vinterblomster, parkafrakker, røde toner,en stige i guld og en god portion pejsehygge.Eurowoman klæder dig på til januar.

Af: Camilla Larsson Foto: James Cochrane, Oscar Meyer og Kim Weston-Arnold
19. jan. 2016 | Mode | Eurowoman


1. Forelsket i Saks Potts Collection 4
Siden duoen Saks Potts sammen med Kopenhagen Fur afholdt show under den danske modeuge, har vi ventet i spænding på, at deres Collection 4, hvor modig, men sikker farveleg møder enkelt og brugbart design, skulle ramme butikkerne. Vi elsker det hele ...
Pelsfrakke fra Saks Potts, 8.500 kr.


2. Tendens: Vinterhaven
Der er romantik i luften, og selv om der er langt til foråret, vrimler det med blomster i nedtonede, melankolske og luksuriøse farver. Feminint, ja, men lidt mere mystisk og knap så uskyldigt som forrige sæsons flor.


3. Tid til parkaen
Ingen vinter uden parkaen. Sådan må mangen en designer have tænkt igen i år, hvor stort set hvert et modehus giver sit bud på den praktiske og über-urbane overfrakke. Her hos Kenzo, der tager hatten af for den lune frakke.


4. Drømmen: Drageflyver
Der er godt nyt til dig, der stadig, og altid, er på jagt efter den perfekte hverdagstaske ud fra de sædvanlige, beskedne krav om, at den skal være praktisk, enkel og tidløs, men også gerne innovativ uden at larme alt for meget. Nyheden kommer fra britiske
Mulberry, der med sin nyeste Kite Bag opfylder samtlige kriterier. Kollektionen består af tre modeller, to bucket bags og en clutch. Glæd dig.
Kite Bag fra Mulberry, 12.600 kr. 


5. Spot: 4 tendenser, du skal gå efter på udsalg
Flere af vinterens tendenser holder stadig i den nye sæson, og det er værd at have i baghovedet, når du går på udsalg, hvor du kan være på forkant med de næste trends og samtidig skåne budgettet. Gå efter denim, ruskind, granny chic og veste.


6. Smykkeskrinet, det er dansk
Vi har spottet 3 af de skarpeste nyheder på smykkefronten, og de er danske. 

En klassiker i nye klæder er netop lanceret fra Georg Jensen, hvor du nu kan få det tidløse Vivianna-ur i matsort PVD. Designet er fra 1969 og skabt af den svenske smykkekunstner og sølvsmed Vivianna Torun Bülow-Hübe. 

Ole Lynggaards Forest Collection er blevet udvidet, så det er muligt at få fingre i endnu flere spinkle grene, håndgraverede blade og finurlige vedhæng og tilmed i sølv. Det betyder et lavere prisniveau og tilgængelig luksus i hverdagen.

Endnu en gang overrasker og forfører Sophie Bille Brahe os med sin seneste kollektion, der oser af mystik og modernitet. Og luksus. De små fine stiger er skabt med inspiration fra en af guldsmedens egne drømme, hvor hun klatrer op ad endeløse stiger, og kunstneren Yoko Onos værk Yes, i form af en stige, fra 60'erne. 


7. Showet: J.W. Anderson
Hvem: Ud over at have vendt modehuset Loewe på hovedet og gjort det til et af de mest
hypede lige nu bedriver den 31-årige designer Jonathan W. Anderson også sit eget brand, J.W. Anderson, der med rette får lige så stor ros. Hvorfor: Fordi Anderson på
magisk vis gør 80'ernes bad taste relevant igen og får os til at drømme om kjoler i metalliske nuancer, tacky støvler i blødt, løst læder, frakker (også i læder) med overdimensionerede skulderpuder og tidstypisk print. 


8. Gadebilledet: Røde detaljer
Den røde farve er klassisk og opsigtsvækkende – og overalt i modebilledet. For nogle vil farven måske altid være en tand for meget. Men det er netop pointen.


9. Glimt: Spil bold med Chanel
Der signaleres endnu en gang totalt overskud hos modehuset Chanel, der ofte slår et slag for sportens verden, og som denne gang har skabt en rugbybold som hyldest til The World Rugby Cup. Naturligvis i quiltet læder og med Chanel skrevet med stort, så du ikke behøver at være sportsnørd for at synes, den er interessant. Bolden findes i fire farver. Pris på forespørgsel.


10. Foran pejsen
Højhalset strik, uldbukser, en pyjamas, rulam og ild i pejsen. Du kan med fordel optimere dit hygge-inde-outfit, så de lange, mørke vinterdage bliver lidt mere komfortable og velklædte.


LÆS OGSÅ: Modens 7 vidundere: Her er din garderobes uundværlige items

LÆS OGSÅ: Udsalg: 12 fund under 1.000 kroner

LÆS OGSÅ: Her er de 8 bedste vintagebutikker