H&M lancerer ny kæde (opdateret)

H&M lancerer ny kæde (opdateret)

Efter flere dages spekulation om et nyt H&M luksusbrand, har de svenske highstreet-giganter netop offentliggjort, at der er en ny kæde på vej i 2013.

H&M CEO Karl-Johan Persson fortæller: ”Vi har flere forskellige projekter i støbeskeen og allerede næste år vil vi lancere en helt ny kæde. Ligesom Cos, som i dag er en stor succes med et godt overskud, vil den nye kæde være helt uafhængig og komplimentere de andre tilbud i vores portfolio. Vi har stor tillid til vores nye brand, som vi ser stort potentiale i.”

Det er endnu ikke officielt om den nye kæde vil være highend eller highstreet, men ud fra CEO Karl-Johan Persson’s udtalelse ville det være oplagt at tro, at vi i 2013 kan se frem til en luksuskæde fra H&M.

H&M har gennem de seneste år segmenteret sig som et både stærk og cool brand, og det er svært at forestille sig andet end et nyt succesfuldt eventyr fra svenskerne.

Opdateret d. 2/4:

Ifølge den svenske avis Dagens Nyheter, kommer H&M’s nye kæde til at hedde ”& Other Stories”. Navnet blev, ifølge avisen, beskyttet af H&M via copyright tidligt i 2011. H&M har indtil nu ikke ville kommentere om hvorvidt navnet er korrekt.

Det er desuden kommet frem, at kæden ikke bliver en decideret luksuskæde, men at kæden kommer til at følge de samme principper som H&M, dog med mere fokus på kvalitet, som så bliver dyrere.

Vi venter i spænding.

Stem på Årets Danske Highstreet Brand og vind »