Her er udregneren, som kan vise, hvor meget din brugte taske er værd
SPONSORERET indhold

Her er udregneren, som kan vise, hvor meget din brugte taske er værd

Hvad gør du, når din favorittaske trænger til en udskiftning? Vi sælger vores, så der kan blive råd til en ny.

Af: Kristian Hindø-Lings Foto: All Over Press
02. nov. 2016 | Mode | Eurowoman

Hvad gør du, når din favorittaske trænger til en udskiftning? Vi sælger vores, så der kan blive råd til en ny. Sådan har vi altid gjort, men at beslutte sig for en pris har været svært.

For hvad er de egentlig værd, de tasker? Du kan måske huske følelsen af, at købe din første taske for penge du havde sparet sammen længe? Når du så ville have en ny, skulle den gamle sælges, men hvad var den værd og kunne du ligefrem tjene kassen på den?

LÆS OGSÅ: Her er den nye model, du skal kende

De mange spørgsmål bliver besvaret nu med Vestiaire Collectives nye udregner.

Portalen for salg af brugt designer- og luksusmode, Vestiaire Collective, har netop lanceret deres udregner for mode, som afslører den gennemsnitlige videresalgsværdi for produkter og mærker. Du kan altså indtaste oplysninger om produktet, så udregner de for dig, hvad den kan videresælges for, og hvad du potentielt kan få ud af salget i kroner og øre, hvis du sælger igennem Vestiaire Collective. Det er smart!

 

Vi har snakket med Fanny Moizant, en af kvinderne bag, om den nye udregner.

Hvorfor har I valgt at lave denne udregner nu?

– Vi fandt ud af, at en masse mulige kunder kom til Vestiaire Collective for at undersøge videresalgsprisen inden de overvejede at sætte til salg, så vi tænkte, at det ville være på sin plads med en smart og nem måde at udregne videresalgsprisen på. Vi ved, at flere og flere overvejer videresalgsværdien inden de køber.

Hvilken taske har været dit bedste køb?

– Min Yves Saint Laurent guldtaske. Det er altid den, som jeg ender med at have med. Det er en vintage udgave, som efterhånden er blevet sjælden, så der er ikke mange der har den, hvilket altid gør den til en samtalestarter! Og så går den til en meget højere pris nu, end hvad jeg gav dengang, så det gør den til en god investering!

Er der en æra, hvor du fortryder, at du ikke købte noget fra?

– Jeg impulsshopper ikke, så jeg tænker alle mine køb grundigt igennem. Jeg har en meget stram ’en ind en ud’-regel, når det kommer til min garderobe, så jeg skal virkelig elske noget før jeg kan gøre plads til det.

LÆS OGSÅ: De vigtigste detaljer fra efterårs- og vinterkollektionerne

Du kan prøve udregneren her. Vi har allerede krydset nogle lidt for vilde ønsker af listen – videresalgsværdien var ikke høj nok.

LÆS OGSÅ: Sådan bliver du streetstyle-smart

LÆS OGSÅ: Her er efteråret ud, hvis det står til de 25 største modehuse

LÆS OGSÅ: Budget eller luksus: Kan du spotte det dyreste par?