sponsoreret indhold
SKØNHEDSEKSPERTEN SILKE GRANE:
SPONSORERET indhold

Jeg anbefaler denne serum til alle i enhver hudplejerutine

Blue beauty er en voksende skønhedstrend, og eksperter står i kø for at fortælle om de gode egenskaber, som livet under vand kan tilføre din hudpleje. Få her skønhedsekspert Silke Granes bedste tip til, hvordan du kan opbygge din hudplejerutine med effektive produkter med fokus på havet.

06. maj. 2022 | Mode | Biotherm

Det er aldrig for sent at begynde på nye, gode hudplejerutiner, og i disse år tænker vi blåt. Det forklarer skønhedsekspert Silke Grane, som mener, at vi i øjeblikket ”orienterer os meget mod at blive mere miljøbevidste” i hudpleje såvel som alt muligt andet.

”Det er blevet the new normal. Og derfor også betydningsfuldt for den moderne hudplejeforbruger, når brands retter deres fokus mod mere miljøbevidste løsninger,” forklarer Silke Grane.

Med blue beauty-bevægelsen, der over årene er vundet frem i hudplejeuniverset, handler det nu ikke kun om at orientere sig mod miljøbevidste produkter, forklarer skønhedseksperten. Det handler også om at udvikle produkterne med respekt for havmiljøet.

”Og når et stort brand som eksempelvis Biotherm med deres Live By Blue Beauty-platform signalerer, at de tager et miljømæssigt ansvar på sig, giver det et kæmpe ryk i den rigtige retning,” siger Silke Grane.

En effektiv hudplejerutine

Som skønhedsekspert går Silke Grane meget op i, hvilke produkter, hun putter i ansigtet. Selv har hun altid haft en lille forkærlighed for Biotherm og sværger til favoritserummet ’Life Plankton Elixir Serum’, som indeholder Biotherms unikke signatur-ingrediens ’Life Plankton’.

”Netop Life Plankton har så mange fantastiske egenskaber, når det gælder hudpleje, fx hjælper det med at regenerere huden,” siger Silke Grane, som forklarer, at serummet også indeholder hyaluronsyre, som binder fugten i huden, og et Vitamin C-kompleks, som bidrager til at give huden en smuk glød.

Det kan hun også selv se på sin egen hud efter at have brugt ’Life Plankton Elixir Serum’ fast i to år under sin dag- og natcreme, for at give den lidt ekstra fugt og pleje.

”Og jeg anbefaler den til alle – uanset hudtype og alder – som trin 1 efter rensning i enhver hudplejerutine. Jeg sværger til den og vender altid tilbage til det serum, når min hud begynder at brokke sig over, at jeg tester for meget andet. Når jeg bruger mit ’Life Plankton Elixir Serum’ kan jeg tydeligt se forskel på min hud på få dage, og den kommer tilbage til et sundt udseende,” siger hun.

Silke’s hudplejerutine fra Biotherm

produkter-new.jpg

  • Life Plankton Elixir Serum 50 ml
  • Blue Therapy Revitalize 50 ml
  • Waterlover Face Sunscreen SPF50 50 ml