Mathilde Gøhler og katten Moshu
SPONSORERET indhold

Model Mathilde Gøhler: “Jeg er jordens største kattemenneske”

Mathilde Gøhler, 28, er jordens største kattemenneske. Hvis hun selv skal sige det. Katten Moshu er både magisk og snobbet – og akkurat lige så sød som modellens første kat. Den hed Bøf.

Af:: Marie Lodberg Foto: Getty Images
12. feb. 2021 | Mode | Eurowoman

Hvad er det med dig og katte? 

“Jeg er jordens største kattemenneske og fik min første kat, da jeg var fem. Det var en rød hankat, som hed Bøf. Bøf var min soulmate.”

Og nu har du kat igen? 

“Det er ikke min, men Kenyas (Mathilde Gøhler og Remee Jackmanns femårige datter, red.). Hun skrev et brev til julemanden sidste år: “Kære julemand, jeg ønsker mig en kattekilling.” Det kunne han godt levere.” 

LÆS OGSÅ: Influencer Cathrine Widunok Wichmand: "Selvfølgelig bruger jeg også makeup for at skjule, at jeg er pissetræt"

Hvordan er Moshus personlighed sådan cirka? 

“Hun er blid og tryghedssøgende og ikke den første til at gå hen til vores gæster. Hun er måske lidt fin på den og har mere attitude end de andre katte, jeg har haft.
Hun er måske lidt snobbet.”

Hvad har Moshu gjort ved jeres familie? 

“Moshu følger efter Kenya overalt i huset. Når de to er sammen, griner Kenya på en måde, som hun ikke griner med nogen anden. Og det får mig til at grine. Moshu er en lykkepille. Hun giver os ro og glæde. Hun beder om opmærksomhed, og det er en god ting. Så stopper vi op, lægger telefonen, eller hvad vi nu lige er i gang med, og er 100 procent nærværende.”

Hvorfor hedder den Moshu?

“Moshu betyder magi på kinesisk. Det var Remee, der foreslog det. Først syntes han, hun skulle hedde Fluff Daddy. Jeg syntes, hun skulle hedde Croissant. Vi blev
enige om Moshu.”

LÆS OGSÅ: Signe Lindkvist og Iben Hjejle: Er det virkelig et arbejde at være influencer?

Hvad er det værste ved Moshu? 

“Vi har en uldstol, som hun har splittet til atomer. Jeg har forsøgt at sprøjte vand på hende, når hun sidder i den, men hun er iskold. Hun kigger bare på mig og er mega ligeglad.” 

Hvordan ligner Moshu dig og Kenya – eller omvendt?

“Hun ved, hvad hun vil. Sådan er det med kvinderne i den her familie. Vi er godt klar over, hvad vi vil have og ikke vil have. Om dagen nægter hun at sove andre steder end i håndvasken på det ene badeværelse, og om aftenen vil hun helst nusses tre timer i træk.”

Anbefalet til dig