Stockings street style
SPONSORERET indhold

Nu er tendensen, som tidligere har været faux pas, tilbage

Efterårskollektionerne bliver altid vist med bare ben - mærkværdigt nok temperaturen taget i betragtning. Men i år er efterårslooket anderledes klimavenligt.

Af: Kristian Hindø-Lings Foto: All Over Press
15. sep. 2016 | Mode | Eurowoman

Når internationale modehuse som Alexander Wang, Marc Jacobs og Prada hidtil har vist efterårets kollektioner frem, har det været med bare ben – kun afbrudt af en enkel indgang hos Chanel i Karl Lagerfelds efterårskollektion i 2014 og nylonstrømperne, som var fast inventar i Hedi Slimanes kollektioner for Saint Laurent og måske lidt er en stil for sig selv.

LÆS OGSÅ: Træk i joggingtrøjen – sportstøj er blevet voksen og hot!

Måske du også selv kender det,når du har været på jagt efter nyt tøj, som skal følge dig igennem efteråret. De tunge frakker, striktrøjer og vinterstøvler står i en flot kontrast til den bare hud, og mon ikke det også er den kontrast, som designerene forsøger at give deres kollektioner? Det giver noget lethed, og modehuse som Louis Vuitton, Céline og Miu Miu holder da også fast i de bare ben gennem efteråret og vinteren.

LÆS OGSÅ: De nye designere leger med kønnene og dermed med konventionerne

Hos både Balenciaga, Acne Studios og Chanel har vi tidligere set helt tætte lårstøvler, som dækkede hele benet og nærmest fungerede som en strømpebuks, men i år er den gode, gamle, mønstrede, farverige og til tider glitrende strømpebuks tilbage.

 

Danske Pernille Teisbæk er med på tendensen og deltog i New York Fashion Week i bolsjestribede strømpebukser fra Balenciaga. 

En sjælden – og meget velkommen – form for praktikalitet. Vi har samlet 5 af de bedste looks og strømper, der kan give dig looket, her.

Marc Jacobs tror på de hullede. Strømpebukser, Even & Odd, 89 kr. for 2-pak.

Balenciaga tror på de bolsjestribede. Strømpebukser, Balenciaga, 790 kr. 

Alexander Wang tror på nylonstrømperne med slogan. Strømpebukser, Twist & Tango, 129 kr. 

Acne Studios tror på de leopardprintede. Strømpebukser, Sneaky Fox, 199 kr. 

Prada tror på de skotskternede. Strømpebukser, Prada, 2.700 kr. 

LÆS OGSÅ: Den ultimative gaveguide til kvinder

LÆS OGSÅ: 11 Danske smykkedesignere du skal kende

LÆS OGSÅ: Emma Leth: "Jeg har overhovedet ikke fundet ud af, hvad jeg vil"